Biografie

Fijn dat je langskomt op fotographics.be!

Het leven bestaat uit keuzes maken en in bepaalde gevallen gewoon je hart volgen, dit was bij mij ook zo het geval toen ik voor het eerst mijn eerste fototoestel in mijn handen kreeg, gepassioneerd door het veldrijden waar we elke week opnieuw op het parcours stonden om enkele foto’s te kunnen maken.

Maar al heel snel werd ons duidelijk dat voor een nog betere foto meer nodig was, ik werd niet alleen gepassioneerd door het veldrijden, ook het maken van de foto’s leek steeds meer leuker.

Ik wou er alles van te weten komen en schreef me in voor een avondopleiding Digitale fotografie 1, na afloop ging ik zo nog enkele jaren door ik had de microbe te pakken, ook voor het bewerken van foto’s wou ik me laten bijscholen zo kwam er nog Photoshop 1, 2 , 3 bij.

Fotografie werd meer en meer een passie !

Mijn passie voor fotografie bouw ik elke dag verder uit, in augustus 2015 heb ik het statuut van zelfstandige aangevraagd in bijberoep en enkele maanden later is de nieuwe professionele fotostudio geopend.

Voor wat kan je bij mij terecht:
Mijn favoriete bezigheid is sportfotografie waar ik in dienst ben bij de sportredactie van Het Laatste Nieuws. Maar ook in de studio ben ik zeer actief, hier kan je steeds terecht voor portretten, zwangerschap, newborn, Communie /Lentefeest, Fashion, Event enz

Ook heb ik ervaring voor een fotoreportage op locatie, indien de klant dit wenst. Ook voor fotoafdrukken tot fotoboeken/canvas behoord tot mijn gamma, deze word professioneel geleverd.

Kijk gerust is door de fotogalerie en bij interesse aarzel niet om mij te contacteren.

Tot Gauw

Johan Pelgrims
Zaakvoerder van Fotographics