Gastenboek

Laat een berichtje na!

Naam:
Berichtje:
Anti-Spam: (Zet hier gewoon '15')

Laatste 10 berichten

Zoals naar goede gewoonte was ook mijn laatste shoot alweer top verlopen. Johan is een topper. Ik voel me steeds opnieuw gerust en welkom bij hem. Hij neemt alle onzekerheid zo weg! Altijd fijn bij fotographics te komen. Ik zou Johan aanraden aan iedereen en zeker wanneer je (net als ik) toch niet zo zeker bent over jezelf. Want dit is een plek waar je je onzekerheid kunt vergeten!
Jana Vermaelen, 2022-11-22
Ik ben zelf 36 weken zwanger en wou dit prachtig moment zeker vastleggen. Ik ben dan bij jullie terechtgekomen en wat ben ik jullie dankbaar. De foto's zijn echt in 1 woord prachtig!!
Jullie hebben er voor gezorgd dat ik deze mooie periode altijd kan blijven herinneren en ben jullie dan ook echt zeer dankbaar. Dit was ook mijn eerste ervaring met een fotoshoot, maar al snel voelde ik mij zeer op mijn gemak bij jullie en dit gebeurd niet vaak. Jullie doen jullie werk met veel passie en liefde en dat voel en zie je terug in de foto's. Dikke dankjewel!!
Lenka Lodewyks, 2022-03-22
Ik volgde fotographics al een tijdje en wat is hun werk prachtig! Ik zocht al een tijdje naar iets om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Nooit gedacht dat ik de stap zou durven wagen maar zijn prachtige foto’s hebben mij stap voor stap overtuigd. De fotoshoot was tot in de puntjes voorbereid. Johan en Lesley zijn vlotte en vriendelijke mensen waar ik mij meteen goed bij voelde. Ik heb mezelf dan ook geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. De fotoshoot verliep spontaan en vlot. Ik ben helemaal niet snel tevreden over mezelf, zeker als het op foto’s aankomt. Het resultaat is gewoonweg PRACHTIG! Een dikke dankjewel aan Johan en Lesley om mijn zelfvertrouwen te laten groeien! Jullie zijn fantastische mensen!
Dorien , 2022-02-16
Ik volgde Johan zijn fotografie al een tijdje via sociale media en zijn stijl wekte dan ook indruk op bij mij. Uiteindelijk stuurde ik Johan een bericht en waagde ik me toch maar eens aan een boudoirshoot. Met de nodige onzekerheid dacht ik dat boudoir enkel mooi was voor modellen met maatje 34. Johan en zijn rechterhand Lesley stelde mij meteen gerust en hielpen mij met alle poses waar ik me toch comfortabel in voelde. De resultaten die ik tot nu toe heb mogen ontvangen zijn ongewoon prachtig. Ik vind dit echt kunst wat hij kan maken van zo’n foto. Johan is een topfotograaf met oog voor detail, waar iedereen bij terecht kan. Boudoir ligt hem 100% en dankzij Johan heeft mijn zelfvertrouwen een flinke boost gekregen.
Jolien, 2022-02-10
Wat een extreem leuke ervaring.
Na jaren toch de stap durven zetten naar een lingerie shoot, totaal onwetend en toch wel lichtjes nerveus ben ik bij Johan terecht gekomen.
Met zeer veel respect en privacy tijdens het omkleden voelde ik me al heel snel op mijn gemak.
De foto’s waren gewoonweg SUBLIEM!
Zeer snel afgewerkt en een prachtig resultaat.
Zoals vele vrouwen ben ik niet geheel tevreden over mijn lichaam, via deze shoot kijk ik net toch iets anders naar mezelf.
Vrouwen met rondingen mogen er ook zijn! En.. kunnen best sexy op foto staan!
Zeker met de juiste fotograaf achter de lens!
We zien elkaar snel weer!
Bedankt
Andries melissa , 2021-12-30
Ongetwijfeld de juiste keuze gemaakt met bij fotographics te gaan! Ik was extreem onzeker en ik wou hiermee aan mezelf tonen dat dat helemaal niet nodig was. Johan is echt een TOPPER. Hij heeft me van begin tot eind geholpen met alles. Hij is heel toegankelijk voor vragen of dergelijken. Als je je niet goed voelt zorgt hij er ongetwijfeld wel voor dat je je wel goed voelt. Ik ben alleszins bij de juiste persoon terechtgekomen! Hij neemt ECHT tijd om je verder te helpen en een mooi resultaat neer te zetten. Ik kom zeker terug!
Jana, 2020-10-24
Johan is zeker een aanrader!! Het was voor mij mijn eerste fotoshoot en ik was onzeker. Maar ik voelde mij direct op mijn gemak! De resultaten zijn ook schitterend, hij heeft dat zeer goed gedaan! Hij is eerlijk en zegt ook als het niet goed is en dat vind ik belangrijk. Het was een leerrijke en zeer fijne samenwerking! Bedankt Johan.
Lien, 2020-01-07
Onlangs een leuke en aangename fotoshoot achter de rug. Ik was meteen op mijn gemak en kon helemaal mezelf zijn tijdens de fotoshoot. Heb al snel wat foto’s gekregen wat ook super fijn was. Het was een mooi resultaat. Johan is een echte aanrader! Ik kijk alvast uit naar de volgende fotoshoot!
Shelsey, 2019-03-27
Ik heb een aangename shoot achter de rug. Het was zeer aangenaam met jullie. Een goede ontvangst! En heb zeker genoten van de shoot :) danzij jou heb ik weer mooie foto's in mijn portfolio en heb ik weer een leuke ervaring mee gemaakt. Ik heb ook gewoon mijn eigen mogen zijn hoe ik echt ben. We zijn niet altijd te serieus geweest en hebben echt super veel gelachen. Mensen mogen zeker niet twijfelen om een afspraak bij jou te maken voor een shoot. Hopelijk tot een snel weerzien!
Rani, 2018-12-30
Dit was de eerste keer dat ik mij volledig op mijn gemak voelde tijdens een fotoshoot. In samenwerking met Johan werd het thema gekozen en het verloop van de shoot besproken. Ik voelde mij heel welkom en vond het belangrijk dat ook ik inspraak kreeg. Ondanks dat we beperkt waren in tijd, liep de namiddag van de shoot heel ontspannen en rustig. De beelden zijn prachtig en mooier dan ik had kunnen wensen. Ik was ontzettend enthousiast! Dikke merci aan Johan en zijn vriendin voor de warme ontvangst, aangename verloop en de prachtige beelden.
Melanie, 2018-11-11